Itt vagy: KezdőlapAktuálisGustonette-receptfüzet a nyári szezonra

Gustonette-receptfüzet a nyári szezonra

A hűvös idő ellenére is jó hangulatban zajlott a május végi Gustonette Balaton Gasztro Fórum a siófoki Trattoria Amici étteremben. Kreatív kóstolóprogram keretében ismerkedhettek meg a balatoni vendéglátóhelyek képviselői az idei nyár slágertermékével, a Gustonette csirkefalatkák választékával, s a kötetlen hangulatú kóstolóebéd előtt előadásokat hallgathattak a szakmát érintő üzletviteli témákban.

A szezonális vendéglátóhelyeknek különösen fontos, hogy könnyen elkészíthető, mégis változatos, és legfőképp gazdaságos kínálatot biztosítsanak vendégeik számára. A Balaton Gasztro Fórum erre kínált megoldást, mert a hatféle ízben beszerezhető, fagyasztott, minőségi panírozott/pácolt csirke-termékcsaládról bebizonyosodott, hogy tökéletes alapanyag lehet a szállodai és éttermi konyhákon éppúgy, mint a vízparti büfékben, snack bárokban.

A prémium minőségű csirketermékeket forgalmazó Plusfood Kft. nemcsak egyedi, 50%-os vásárlási akcióval lepte meg a Balaton mindkét partjáról érkező vendéglátóhelyi partnereit, hanem egy nyári receptfüzettel is. Urbán Tibor és Hunyaddobrai Csaba közreműködésével olyan szezonális Gustonette-füzetet készítettek vevőik részére, amely hasznos segítséget nyújthat az étlap változatosabbá tételéhez. A csupán alapfelszereltséggel rendelkező büfék, melegkonyhás kávézók és bárok számára azért ajánlják e fogásokat, mert egyedi, gyorsan elkészíthető, ugyanakkor költséghatékony ételválasztékot kínálhatnak vendégeiknek. A tex-mex stílusú receptek az éttermek és szállodák választékát is jól kiegészíthetik, és a színhús csirkefalatok a gyerekmenük legnépszerűbb ételei lehetnek.  Az elősütött gyorsfagyasztott termékek olaj nélkül, sütőben is pár perc alatt elkészíthetőek – ami a mai egészségtudatos, forgalomorientált és trendkövető vendéglátós számára megkülönböztető előnyt jelenthet a versenytársakkal szemben.

Urbán Tibor és Hunyaddobrai Csaba prezentálták az ebédmenüt, s közben arról is beszéltek, milyen technológiákkal, sütési módozatokban lehet elkészíteni a különböző csirketermékeket. 

A balatoni rendezvényen bemutatkozott az Infood 2000 Kft, a Heinz termékcsalád forgalmazója is, s a vendégek megismerhették a professzionális kiszerelésű, adagolóeszközzel kiegészíthető ketchupokat és szószokat.

A meghívott szakmabeliek szívesen éltek az extra kedvezményes vásárlási lehetőséggel, és hasznos ajándéknak bizonyult a receptfüzet is. A kiadványban a receptúrák mellett megtalálható az egyes fogások bekerülési költsége, valamint a javasolt eladási ár, ezzel is megkönnyítve a költségkalkulációt. A vendéglátóhelyek számára ingyenesen terjesztett kiadvány korlátozott számban megrendelhető a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címen.

 

  

Hírlevél

CITY MAP

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!