Itt vagy: KezdőlapAktuálisPályázati felhívás: kiadó vendéglátóegységek a Gellért fürdőben

Pályázati felhívás: kiadó vendéglátóegységek a Gellért fürdőben

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 38-40.) egyfordulós, nyilvános pályázat keretében bérleti jogot biztosít a tulajdonában lévő, Szent Gellért Gyógyfürdő és Uszoda (1118 Budapest, Kelenhegyi út 4.) területén elhelyezkedő, alábbi vendéglátó egységekre.1.  a gyógyfürdő emeletén lévő 54,03 m2 alapterületű étterem (az étteremhez tartozó konyha területe 36,04 m)

2. a gyógyfürdő emeletén lévő 70,55 m2 alapterületű vendéglátó egység, a vendéglátás funkcióját a bérleti szerződéskötést követően egyeztetni kell a Bérbeadóval, s a területről átjárást kell biztosítani a helyiségből megközelíthető felső napozóteraszra.

3.  a gyógyfürdő külső teraszán található kitelepülés 


Pályázati dokumentáció átvehető: Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. központi épületében az Értékesítési osztályon 2013. október hó 3–ig, munkanaponként 10 és 15 óra között. 

Pályázatok benyújtásának határideje: Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. központi épületében az Értékesítési Osztályon személyesen vagy meghatalmazott útján 2013. október hó 10. napján 13. óráig.

A pályázat dokumentáció és mellékleteinek díja bruttó 50.000,- Ft, azaz bruttó ötvenezer forint.

A fizetés feltétele és módja: a dokumentáció árának befizetése átutalással teljesíthető az Ajánlatkérő Budapest Banknál vezetett 10103104-05221622-00000008 számú számlájára. A befizetési okmányon a befizetés jogcímeként feltüntetendő „Gellért fürdő vendéglátás”. A befizetés igazolható az átutalás teljesítését igazoló, pénzintézeti vagy Ajánlattevői bélyegző lenyomattal és aláírással ellátott, terhelési értesítő eredeti, illetve másolati példányával.

További Információ: Máthé Anikó +36/30950-9826, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Hírlevél

CITY MAP

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!