Itt vagy: KezdőlapAktuálisTeraszos vendéglátóhely kiadó a Rózsakertben

Teraszos vendéglátóhely kiadó a Rózsakertben

BÉRLŐT KERESÜNK kb. 400 m2-es üzlethelyiségre (a terület tárgyalható) + 360 m2 teraszra, vendéglátás (elsődlegesen kávéház és cukrászda) profilra. A hely jól bevezetett, 2000 óta vendéglátóként funkcionál. Hatalmas hátsó terasz tartozik hozzá parkkal és gyermekjátszótérrel. Az üzlethelyiség 2011-ben teljes felújításon esett át (új légtechnika, új elektromos belső hálózat és teljes világítástechnika, HACCP szerinti konyha). Stabil és lojális vendégkörrel rendelkezik.

„…Gőzölgő kávé és tea, édes sütemények, a tompa fényben megcsillanó cukortartók… Bárhol is legyünk a világon, ha belépünk az ajtaján ez a látvány fogad bennünket. Róma: Caffé Greco, Velence: Florian, Párizs: Les Deux Magots, …
Tucatnyi kávéház folytatja még a sort, amelyek magukban hordozzák a múltat és a jelent, a történelem, az irodalom és a művészet világát. Szeretünk üldögélni falaik között, agyoncsapni az időt, mint ahogyan azt az írók tették egykoron.
Nyugalmat és biztonságot sugallnak, az állandóság érzetét. Mert hát a kávéházban üldögélni, feledve az utcák távoli zaját, oly kellemes időtöltés. A mosolygós kisasszonytól rendelni egy Bécsi almás rétest az Amaretto és a forró fekete mellé, aztán fellapozni egy újságot és beletemetkezni hasábjaiba, miközben a kávéház meghittsége oly simogatóan vesz körül, akárcsak egy szeretetteli ölelés.” (Jerome Coctoo)

Ezt a kávéházi miliőt szeretnénk vendégeinknek megteremteni Budapesten a II. kerületben, a Rózsakert Bevásárlóközpontban. A Raiffeisen Ingatlan Alap portfóliójába tartozó Rózsakert Bevásárlóközpont Budapest egyik legmagasabb vásárlóerővel rendelkező környezetében helyezkedik el. Azoknak az embereknek szól, akik tudják értékelni a finom részleteket, értékelik és igénylik a személyes kiszolgálást.

Kisebb mérete miatt emberi léptékű, valójában nem is bevásárlóközpont, hanem egy „sziget” a hegyen. Barátságos, hangulatos, biztonságos, nyugalom sugárzik belőle.A MEGVALÓSÍTÁS ÖNRE VÁR!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, hogy bővebb információért forduljon
Budaházy Éva létesítményvezetőhöz a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címen 2014. július 3-ig.

Hírlevél

CITY MAP

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!