Itt vagy: KezdőlapCímlapMédiaajánlat

Médiaajánlat

Érvényes 2012 december 1-től visszavonásig.

Bemutatkozás

Az 1957-ben alapított Vendéglátás Magazin a kezdetektől fogva a honi vendéglátás, turizmus és idegenforgalom első számú szakmai orgánuma kívánt lenni, igényes, alapos, véleményformáló írott és fotózott tartalmaival. E célt hamar elérte, s szerepét az eltelt közel ötven év alatt megszilárdította, megkerülhetetlenné és piacvezetővé téve magát.
 
A magazin online változata, a Vendon 2003-ban indult útjára, s azóta folyamatos fejlődésen átesve, korszerű cms-re települve, a keresőoptimalizálás követelményeinek megfelelve egy lojális olvasótábort tudhat magáénak. Felhasználóink elsősorban az éttermi, szállásadói, bor- és italkulturális szcénában tevékenyek, akik zömével tulajdonosi, döntéshozói státusszal rendelkeznek.

 
Rovatok
 
Aktuális: szakmai hírek hazánkból és a nagyvilágból, naponta frissülő formában.
Gasztroműhely: riportok éttermekről, bárokról, kávézókról és egyéb vendéglátóipari egységekről.
Itallap: riportok, tudósítások, interjúk az ital- és kávékultúra világából.
Kreatív Konyha: a világ legjobb séfjeivel készített riportok, interjúk, receptajánlók.
Üzlettárs: tippek, ötletek, tanácsok a vendéglátói, turisztikai, idegenforgalmi szereplők számára.
Világjáró: riportok, úti élmények a nagyvilágból.
Borlap: a hazai és a külföldi borvilág érdekes mozzanatai.
Programajánló: előadások, work shopok, bemutatók, kóstolók, továbbképzések, tréningek, kiállítások, fesztiválok rovata.

 
Látogatottság
 
*UV (egyedi látogatók száma:): 32.000/hó
*PV (oldalletöltések száma): 112.000/hó
**Hírlevélre feliratkozott felhasználók száma: 13.000
 
*A 2011. december 1. – 2012. december 1. között mért webtraffic éves átlaga (forrás: Google Analitycs)
**2012. december 1-i adat.
 
Célcsoport
 
Magas státuszúak (18-49 ABC és 25-59 AB)
 
A Vendon látogatói azon magas státuszú internetezőkből tevődnek össze, akik a vendéglátás, a gasztronómia és az idegenforgalom területén tulajdonosi, döntéshozói státusszal rendelkeznek, diplomások, a jó minőségű termék magas árát is hajlandóak megfizetni. Jól beszélnek nyelveket és az internethasználatot elkerülhetetlennek tartják a mindennapi életük során.
 
Hirdetési formák
 
PR-cikk
 
Hirdetői pr-cikk képekkel, videó beágyazási lehetőséggel, hozzávetőlegesen 3000 karakter terjedelemben. A pr-cikk mellé tartalmi modul vagy display megjelenést adunk, amely az adott tartalomra mutat. 
Ez lehet cikksorozat is: ebben az esetben három-öt pr-cikk jelenik meg egy rovatban egy adott témáról. 
 
Előny:
Imázsépítő eszköz. Nagyobb terjedelem áll rendelkezésre az üzenet közvetítéséhez, kifejtéséhez, a hirdető és terméke részletes bemutatásához. Nem különül el szervesen a szerkesztett tartalomtól. Mivel a rovat tematikájába illeszkedik, ezért garantáltan a téma iránt affinis célcsoport olvassa. Alacsony előállítási költsége miatt költséghatékony.
 
Display
 
Az interneten legelterjedtebb hirdetési forma, az online oldalakon található statikus vagy dinamikus, álló vagy fekvő, változatos méretű reklámszalag, reklámcsík (banner). A felületre kattintva a hirdető weboldalára juthatunk. 
 
Előny:
A display megjelenés látványos, és nagyon változatos formákat mutat. A kampány céljától függően választható image építő, lojalitást erősítő, értékesítést támogató forma. Újabb és újabb megoldások jelennek meg, kihasználva az internet rugalmasságában rejlő lehetőségeket.
 
Tartalmi hírlevél
 
Heti rendszerességgel kiküldésre kerülő szakmai hírlevelünkben helyezzük el a partner szöveges vagy display alapú megjelenését.
 
Előny:
Hírlevelünk összesen 3 reklámzónával rendelkezik, így partnereink hirdetése nem tolakodó, könnyen befogadható formában, az aktuális hírek között jut el olvasóinkhoz.
 
eDM
 
Egyedi hírlevél, mely kizárólag partnerünk saját kreatívját, mérőkódját tartalmazza. Szabadon választott időpontban kerül kiküldésre, havonta maximum négy alkalommal.
 
Előny:
Hírlevél adatbázisunkban több mint 13.000 a vendéglátás, a gasztronómia, a turizmus, az idegenforgalom, az utazás, a kikapcsolódás, a bor-, ital- és kávékultúra prémium szegmense iránt affinis felhasználó található, akik az elmúlt 8 év alatt az alábbi rendezvényeken iratkoztak fel önként:
 
Kreatív Kávéfórum, Kreatív Italfórum, VinCE, Hoventa, Business Travel Show, Utazás Kiállítás.
 
*Tarifatáblázat
 
vendon tarifatáblázat
 
* Az árak listaárak, azaz nem tartalmazzák a kedvezményeket és az ÁFA-t.

**Az egyedi megjelenések technikai leírását az ajánlatadótól kérje.

 


Hírlevél

CITY MAP

Közösségi oldalak

Rólunk

Olvassa magyarország elsőszámú szakmai portálját, ahol a vendéglátóipar, a turisztika és az idegenforgalom külföldi és belföldi történéseiről egyaránt tájékozódhat. Vendéglátás Online, nemcsak a szakmának!